Reisverslag Denemarken - Zweden

Reisverslag Italië

Reisverslag Costa Rica

Reisverslag Ammerland

Last update verslagen 10-11-2015

Tijdens onze reisjes en uitstapjes maken we altijd veel foto's die voor ons een fotoverslag vormen. De foto moet al iets te vertellen hebben.

Voor ons is het vaak duidelijk waar de foto gemaakt is en in welke context. De verhalen eromheen, onder andere de locaties, reviews enz. misten we.

Zo zijn we begonnen om voor ons zelf aantekeningen te maken. In de loop der jaren steeds gedetailleerder. En nu we ze toch hebben, waarom zouden we ze dan niet delen. Misschien kan iemand er tips voor zijn eigen reis uithalen.

Komende tijd zal het aantal verslagen nog uitgebreid worden. Veel lees- en kijkplezier!


Houd er wel rekening mee dat reviews, prijzen enz. een momentopname zijn. Een prima restaurant kan bijvoorbeeld in de tussentijd een andere eigenaar hebben gekregen. Kijk bijvoorbeeld op Tripadvisor naar de laatste reviews.


Aan de informatie in de verslagen kunnen geen rechten worden ontleend. Ze zijn uitsluitend bedoeld als lijdraad voor een eventueel zelf samen te stellen reis.


Het verslagje over de tuinreis naar Ammerland in 2007 hebben we opgedragen aan onze tuinvriend Wim Willemsen, die 15 oktober 2014 is overleden.
   Last update